Οφέλη από την εξαγορά μιας μίσθωσης

Αποφύγετε το ρίσκο

Τα ασύρματα δίκτυα είναι πολύ περίπλοκα και αναδιαμορφώνονται συνεχώς ώστε να καλύψουν τις εξελίξεις στην τεχνολογία και τους περιορισμούς στη λειτουργία τους. Ενώ νέοι πύργοι μετάδοσης κινητών επικοινωνιών χτίζονται συνεχώς, άλλοι καταργούνται, αφήνοντας τους ιδιοκτήτες τους με άδεια συμβόλαια στα χέρια τους. Η εξαγορά μιας μίσθωσης πύργου μετάδοσης κινητών επικοινωνιών, αλλιώς γνωστή και ως προπληρωμή μίσθωσης, εξαλείφει πλήρως το οικονομικό ρίσκο λόγω αποσύρσεων των σταθμών και μειώσεων των ενοικίων για τον ιδιοκτήτη.

Αποκτήστε τον έλεγχο

Επιλέγοντας την εξαγορά μιας μίσθωσης πύργου μετάδοσης κινητών επικοινωνιών, ξεκλειδώνετε σήμερα τη μελλοντική αξία της μίσθωσης του πύργου. Με απλά λόγια, σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τα χρήματά σας με άλλους τρόπους, αντί να τα έχετε συνδεδεμένα με τη μίσθωση ενός πύργου του οποίου δεν έχετε τον πλήρη έλεγχο.

Κερδίστε περισσότερα

Τι θα μπορούσατε να κάνετε με την εξαγορά μιας μίσθωσης πύργου μετάδοσης κινητών επικοινωνιών; Είτε τοποθετείτε τα χρήματα σε μια επιχείρηση, χρηματοδοτείτε νέα προγράμματα, ή κάνετε ονειρεμένες διακοπές, η μακροπρόθεσμη αξία μιας επένδυσης στον τομέα της εξειδίκευσής σας ή σε κάτι που είναι σημαντικό για εσάς μπορεί να υπερβεί κατά πολύ το ποσό του ενοικίου που λαμβάνεται από τη μίσθωση πύργων μετάδοσης κινητών επικοινωνιών.

«Χαιρόμαστε που καταφέραμε να κάνουμε άλλη μια επένδυση χάρη στην συμφωνία και αποδείχθηκε επιτυχημένη»

– Jay Johnston