Ποια είναι η διαδικασία;

Ακούμε

Αναγνωρίζουμε ότι οι ανάγκες σας είναι τόσο μοναδικές όσο κι εσείς, και πριν παρουσιάσουμε οποιαδήποτε προσφορά για τη μίσθωση του δικού σας πύργου μετάδοσης κινητών επικοινωνιών ή της ταράτσας του κτιρίου σας, αφιερώνουμε χρόνο για να κατανοήσουμε αυτές τις ανάγκες. Κατά τη διάρκεια των αρχικών συζητήσεων, φροντίζουμε να συμπεριλάβουμε όλους τους παράγοντες λήψης αποφάσεων, παρέχοντάς σας γνώσεις σχετικά με τη βιομηχανία ασύρματων συσκευών και για το πού κατευθύνεται η αγορά.

Αναλύουμε

Αφού μας δώσετε ένα αντίγραφο της μίσθωσης του δικού σας πύργου μετάδοσης κινητών επικοινωνιών, το αναλύουμε λαμβάνοντας υπόψη τους στόχους σας. Σας ενημερώνουμε για τυχόν ριψοκίνδυνα σημεία που ανακαλύπτουμε στη μίσθωση.

Προσφέρουμε

Στη συνέχεια, σας παρουσιάζουμε μια οικονομική προσφορά, συχνά προσαρμόζοντάς την ώστε να ταιριάζει στους στόχους σας. Μπορούμε να δομήσουμε μια εξαγορά μίσθωσης πύργων μετάδοσης κινητών επικοινωνιών με πολλούς τρόπους, και δεδομένου ότι κάθε περίπτωση είναι μοναδική, δεν εφαρμόζουμε ποτέ την ίδια προσέγγιση.

Επεξεργαζόμαστε

Μόλις συμφωνήσετε με τους όρους, προχωράμε στον επισταμένο έλεγχο: συλλέγουμε και εξετάζουμε τα έγγραφα που σχετίζονται με τη μίσθωση του πύργου σας. Κατά τη διάρκεια αυτού του βήματος, μια δική μας ομάδα νομικής και διοικητικής υποστήριξης επικοινωνεί μαζί σας καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, παρέχοντάς σας σαφή εικόνα όσον αφορά στην κατάσταση της εξαγοράς της μίσθωσης του πύργου μετάδοσης κινητών επικοινωνιών.

Χρηματοδοτούμε

Είμαστε καλά κεφαλαιοποιημένοι και έχουμε την εμπειρία χειρισμού χιλιάδων εξαγορών μισθώσεων πύργων μετάδοσης κινητών επικοινωνιών, οπότε μπορούμε να κλείσουμε τη συναλλαγή γρήγορα και να σας μεταφέρουμε τα χρήματα αμέσως. Σε αρκετές περιπτώσεις, μπορείτε να έχετε τα χρήματά σας σε λιγότερο από 30 ημέρες από την έναρξη της διαδικασίας.

Διατηρούμε εμπορική σχέση

Τέλος, εάν συνάψουμε μαζί σας μια συμφωνία μάρκετινγκ και διαχείρισης του σταθμού μετάδοσης κινητών επικοινωνιών, θα διατηρούμε συνεχή επαφή που θα σας ωφελήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της μίσθωσης.

Λαμβάνετε ενοίκιο για έναν πύργο κυψελωτών επικοινωνιών;

Καλέστε την APW Greece για να δούμε την αξία της ασύρματης μίσθωση σας.

Ξεκλειδώστε την αξία της μίσθωσης του δικού σας πύργο μετάδοσης.