Η ομάδα μας

Η ομάδα διαχείρισης της APWireless δραστηριοποιείται ενεργά στη χρηματοδότηση ασύρματων υποδομών από τα τέλη της δεκαετίας του 1990. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24 ετών, η ομάδα μας έχει συσχετιστεί με τη χρηματοδότηση περιουσιακών στοιχείων ύψους περίπου 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένων χιλιάδων εξαγορών μισθώσεων σταθμών μετάδοσης κινητών επικοινωνιών.

Daniel J. Hasselman

ΣΥΝ-ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ ΤΗΣ APWIRELESS

Ο κ. Hasselman έγινε συν-διευθύνων σύμβουλος των λειτουργικών θυγατρικών της APWireless τον Δεκέμβριο του 2019. Προηγουμένως, ο κ. Hasselman ήταν Πρόεδρος των λειτουργικών θυγατρικών της APWireless από το 2011, και υπεύθυνος των επιχειρήσεων τόσο εντός των ΗΠΑ όσο και διεθνώς. Πριν από αυτό ήταν Εκτελεστικός Διευθυντής της επιχείρησης από τότε που την συνίδρυσε το 2010. Συνολικά, ο κ. Hasselman έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας ως στέλεχος στον κλάδο των ακινήτων και των ασύρματων υποδομών. Τον Μάιο του 2007, ο κ. Hasselman συνίδρυσε τη Vertical Capital Group, LLC, η οποία προχώρησε σε επενδύσεις σε ακίνητες περιουσίες τηλεπικοινωνιακών υποδομών εκ μέρους της RFS Capital, LLC και στην οποία διετέλεσε Πρόεδρος έως την ίδρυση της επιχείρησης APWireless. Πριν από αυτό, ο κ. Hasselman άνοιξε και διαχειρίστηκε ένα γραφείο για την Wireless Capital Partners, LLC, μια κορυφαία τότε εταιρεία εξαγοράς τηλεπικοινωνιών των ΗΠΑ. Το 2001, ο κ. Hasselman ίδρυσε την US Home and Loan, Inc., μια θυγατρική της Windsor Capital Mortgage Corporation, της δεύτερης μεγαλύτερης τότε εταιρείας μεσιτείας ενυπόθηκων δανείων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο κ. Hasselman φοίτησε στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μινεσότα και το Κρατικό Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο.

Scott E. Langeland

ΣΥΝ-ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ ΤΗΣ APWIRELESS

Ο κ. Langeland έγινε συν-διευθύνων σύμβουλος των λειτουργικών θυγατρικών της APWireless τον Δεκέμβριο του 2019. Προηγουμένως, ο κ. Langeland διετέλεσε Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και ανώτερος σύμβουλος για τις θυγατρικές της APWireless, επιβλέποντας τις νομικές και αναδοχικές λειτουργίες εντός της επιχείρησης APWireless, συμπεριλαμβανομένης της καθοδήγησης των προσπαθειών εισόδου και διαμόρφωσης δομών απόκτησης περιουσιακών ακινήτων σε νέες δικαιοδοσίες. Ο κ. Langeland έγινε μέλος της APWireless τον Οκτώβριο του 2010. Η νομική πείρα του καλύπτει τομείς όπως η δομημένη χρηματοδότηση, τα εμπορικά ακίνητα και οι αστικές διαφορές. Πριν ενταχθεί στην επιχείρηση APWireless, ο κ. Langeland εργάστηκε σε μια μικρή δικηγορική εταιρεία στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια. Ο κ. Langeland αποφοίτησε με εύφημο μνεία από τη Νομική Σχολή Thomas Jefferson και είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο της Γιούτα που βρίσκεται στο Σολτ Λέικ Σίτι.

Andrew K. Wood

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο Andy έχει περισσότερα από 21 χρόνια εμπειρίας ως επαγγελματίας και στέλεχος στη βιομηχανία των ακινήτων και των ασύρματων υποδομών. Πριν από το διορισμό του ως Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος στην APWireless, ο Andy διετέλεσε ως Εκτελεστικός Διευθυντής στην WIP. Ο Andy υπήρξε επίσης συνιδρυτής και ιδιοκτήτης της Vertical Capital Group, η οποία προχώρησε σε επενδύσεις σε ακίνητες περιουσίες τηλεπικοινωνιακών υποδομών για λογαριασμό της RFS Capital. Ο Andy εισήλθε στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών εργαζόμενος για λογαριασμό μεγάλων παρόχων στις Ηνωμένες Πολιτείες ως σύμβουλος κορυφαίας εταιρείας τηλεπικοινωνιών. Με την εμπειρία του στον χώρο των ακίνητων, των στεγαστικών δανείων και των εμπορικών μισθώσεων, ο Andy πρωτοστάτησε σε καινοτόμες στρατηγικές εξαγοράς στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών. Ο Andy έχει υπηρετήσει επίσης στο διοικητικό συμβούλιο της Gaslamp City Square του Σαν Ντιέγκο. Είναι πτυχιούχος στην Οικονομία και Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Σαν Ντιέγκο.

Thomas Evans

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Ο Tom εντάχθηκε στην APWireless το 2011 για να επεκτείνει την επιτυχημένη επιχείρηση των ΗΠΑ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μετά την επιτυχημένη έναρξη της επιχείρησης στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Tom εργάστηκε για να ανοίξει την APWireless Ireland και αργότερα άλλες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων της Ολλανδίας, του Βελγίου και της Ουγγαρίας. Προηγουμένως, ο Tom έχει περάσει πάνω από 15 χρόνια στην απόκτηση τοποθεσιών τηλεπικοινωνιών και τη διαχείριση ακινήτων στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Πριν από την ένταξή του στην APWireless, η εμπειρία του περιελάμβανε εργασία για μια κορυφαία εταιρεία απόκτησης τοποθεσιών στο Ηνωμένο Βασίλειο, ως National Acquisition and Planning Manager. Πιο πρόσφατα, εργάστηκε για μια εταιρεία Chartered Property Consultants που συμβουλεύει τους ιδιοκτήτες σε θέματα διαχείρισης ακινήτων τηλεπικοινωνιακών χώρων. Πιο πρόσφατα, ο Tom ανέλαβε ενεργό ρόλο στο Asset Management. Ο κύριος ρόλος του σήμερα είναι η διαχείριση και η ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου APWireless με περισσότερες από 8.000 μισθώσεις σε παγκόσμια βάση.

Eduardo do Couto Rosa Liuzzi

SENIOR VICE PRESIDENT – NEW MARKETS

Ο Eduardo έχει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στο Μάρκετινγκ. Πριν διοριστεί Αντιπρόεδρος για τη Βραζιλία, ο Eduardo κατείχε τη θέση του Διευθυντή Διεθνούς Μάρκετινγκ στα κεντρικά γραφεία της APW στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, όπου ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη, την εφαρμογή και τη συντήρηση των ποιοτικών προτύπων για το τμήμα μάρκετινγκ της εταιρείας στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό. Πριν ενταχθεί στην APW, ο Eduardo πέρασε 4 χρόνια στο Grupo Abril στον τομέα των στρατηγικών ανανέωσης και διατήρησης πελατών. Ο Eduardo απέκτησε το πτυχίο του στην Κοινωνική Επικοινωνία με έμφαση στο Στρατηγικό Μάρκετινγκ από το ESPM – Escola Superior de Propaganda e Marketing. Το 2008, ειδικεύτηκε στο Άμεσο Μάρκετινγκ από την ABEMD (Βραζιλιάνικη Ένωση Άμεσου Μάρκετινγκ). Το 2012 απέκτησε πιστοποίηση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Σαν Ντιέγκο (UCSD).

Edward W. Bergstrom

ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο Edward έχει περισσότερα από 21 χρόνια εμπειρίας στις πωλήσεις και στη διαχείριση πωλήσεων. Πριν διοριστεί Ανώτερος Αντιπρόεδρος στην APWireless, ο Edward ήταν Αντιπρόεδρος Πωλήσεων για την αγορά των ΗΠΑ. Ο Edward ήταν διευθυντής σε ένα επιτυχημένο υποκατάστημα ενυπόθηκου δανείου από τον Δεκέμβριο του 2000 έως τον Ιούνιο του 2008, όπου δημιουργούσε κατά μέσο όρο μηνιαίως πάνω από 30 συναλλαγές συνολικού ποσού άνω των 3 εκατομμυρίων δολαρίων. Είνα επίσης ιδρυτής της E.W.B Financial, η οποία προσέφερε ένα εύρος χρηματοοικονομικών προϊόντων τον Σεπτέμβριο του 2005.

Chris Jager

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο Chris έχει περισσότερα από οκτώ χρόνια εμπειρίας ως επαγγελματίας συστημάτων πληροφορικής (IT). Πριν διοριστεί Αντιπρόεδρος Τεχνολογίας, ο Chris ανέλαβε το ρόλο του Διευθυντή Πληροφοριακών Συστημάτων στην APWireless. Ως Αντιπρόεδρος Τεχνολογίας, ο Chris είναι υπεύθυνος για την παγκόσμια υποδομή τεχνολογίας και συστημάτων πληροφορικής. Την ίδια στιγμή υποστηρίζει τις πρωτοβουλίες E-Marketing της APWireless. Πριν από την άφιξή του το 2011, ο Chris δούλεψε στη Royal Dutch Shell όπου ειδικεύτηκε στη Διαχείριση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Είναι πτυχιούχος Επιστήμης των Υπολογιστών και κάτοχος μάστερ Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο του Twente.