Ποιοι είμαστε

Η APW Greece, θυγατρική της Radius Global Infrastructure, είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες επενδύσεων χρηματοδοτικής μίσθωσης σταθμών μετάδοσης κινητών επικοινωνιών στον κόσμο. Είμαστε επικεντρωμένοι στη στρατηγική απόκτηση και διαχείριση των μισθώσεων σταθμών μετάδοσης κινητών επικοινωνιών εδάφους, πύργου, ταράτσας και εντός κτιρίου.

Το 2010, η APW Greece άρχισε να επενδύει σε μισθώσεις πύργων μετάδοσης κινητών επικοινωνιών από τα κεντρικά γραφεία της στο Σαν Ντιέγκο και έκτοτε έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της παγκοσμίως. Το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο της εταιρείας αποτελείται από χιλιάδες μισθώσεις σε 20 χώρες σε Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία, Βόρεια και Νότια Αμερική.

Η επιχείρησή μας αναπτύσσει συνεργασίες με υπάρχοντες ιδιοκτήτες πύργων μετάδοσης κινητών επικοινωνιών, παρέχοντάς τους μια εφάπαξ πληρωμή σε αντάλλαγμα του δικαιώματος λήψης μελλοντικών ενοικίων που σχετίζονται με τους πύργους μετάδοσης στην ιδιοκτησία τους. Στη συνέχεια, η APW Greece επιδιώκει να προσθέσει ενοικιαστές σε κάθε σταθμό μετάδοσης κινητών επικοινωνιών, διασφαλίζοντας έτσι ότι ότι γίνεται η καλύτερη δυνατή διαχείριση κάθε τοποθεσίας βάσει των δυνατοτήτων της.

Η APW Greece λειτουργεί με επιτυχία σε όλο τον κόσμο, απασχολώντας τοπικούς επαγγελματίες της βιομηχανίας των ασύρματων επικοινωνιών σε κάθε χώρα. Αναγνωρίζοντας την ιδιαιτερότητα κάθε πελάτη και κάθε αγοράς, προσεγγίζουμε την επιχειρηματικότητα ως ένας διεθνής οργανισμός επαγγελματικών υπηρεσιών, βασίζοντας τις λύσεις μας σε τοπικούς νόμους, οικονομικές ιδέες, έθιμα και γλώσσες. Μέσω της δημιουργίας προγραμμάτων χρηματοδοτικής μίσθωσης που χρηματοδοτούνται από τους παρόχους ασυρμάτων δικτύων, η APW Greece μπορεί επίσης να εφαρμόσει την τεχνογνωσία και τις υπηρεσίες της για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες αλλά και τους παρόχους να επιτύχουν τους στρατηγικούς και οικονομικούς τους στόχους.

0
Ήπειροι
0
Χώρες
0
+
Μαρτυρίες
0
+
Μισθώσεις