Τι κάνουμε;

Όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε σημαντική απόφαση, πιστεύουμε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να είστε καλά ενημερωμένοι. Μόλις αποφασίσετε να εξετάσετε την εξαγορά της μίσθωσης ενός πύργου μετάδοσης κινητών επικοινωνιών, η διαδικασία είναι απλή.

Τι είναι η προπληρωμή της μίσθωσης;

Η εξαγορά της μίσθωσης ενός πύργου μετάδοσης κινητών επικοινωνιών είναι μια εναλλακτική λύση για εσάς που λαμβάνετε ενοίκιο μέσω μίσθωσης από μια εταιρεία πύργων ή από έναν πάροχο ασύρματου δικτύου. Σας κάνουμε μια μεγάλη, προκαταβολική εφάπαξ πληρωμή και σε αντάλλαγμα μας παραχωρείτε το δικαίωμα να λαμβάνουμε τα ενοίκια των σταθμών κινητών επικοινωνιών για προκαθορισμένο χρονικό διάστημα.

Ποια είναι η διαδικασία προπληρωμής της μίσθωσης;

Η διαδικασία εξαγοράς των μισθώσεων των πύργων μετάδοσης κινητών επικοινωνιών είναι γρήγορη και εύκολη. Ακούμε τους οικονομικούς στόχους και τις ανάγκες σας και αναλύουμε τις ιδιαιτερότητες της μίσθωσης του πύργου σας για να προσαρμόσουμε μια οικονομική προσφορά στα μέτρα σας. Αφού καταλήξουμε σε μια συμφωνία κλείνουμε γρήγορα τη συναλλαγή εξαγοράς, και ακόμη και αφότου λάβετε τα χρήματα, θα εξακολουθούμε να διατηρούμε μια συνεχή σχέση που θα είναι προς όφελός σας για όλα τα επόμενα χρόνια.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια

ΔΩΡΕΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ
21 1 234 6662